[EE] Kas Merit võiks hoopis meiega ühenduda?

Merit Aktiva ja Palk on oma olemuselt register. Tänane poliitika on selline, et teeme seda mida oskame. See on raamatupidaja (ja personaliosakonna) töövahend. Meil on mõned enda arendatud liidesed, mis mõjutavad praktiliselt kõiki meie kasutajaid:

  • Pangad: Swedbank, SEB, LHV, Põhjamaades Nordic API Gateway.
  • Riik: deklaratsioonide saatmine (Eestis vahendab meid Swedbank, Poolas on otseühendus otse sealse maksuametiga).
  • Äriregister, autentimine ID-kaardi ja Mobiil-ID-ga.

Kas me peaksime võimaldama webhooke määrata? Millised oleks use-caseid? Kui sellele oleks äriline vajadus, mis aitaks meie klientidel rohkem raha teenida ja vähem kulutada, siis peame neid võimalusi kindlasti tõsiselt kaaluma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *